Kesän kuulumisia

Pikkuhiljaa kesä alkaa olla lopuillaan ja on aika päivitellä kuulumisia.

Pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Kaksi tytöistä muutti Kemiin, toinen näistä on minun sijoitustyttöni ja tulevaisuuden toivo Manta. Bertta meni kotikoiraksi värivirheen vuoksi. Kolmas tyttö, Ansa, muutti Pudasjärvelle Saagamurun kenneliin ja toivotaan kovasti, että hekin saavat pennusta jatkoa kasvatukselleen. Tytöistä Manta ja Ansa ovat melko vahvaluontoisia ja Bertta niin kiltti ja suloinen, ettei niitä siskoiksi uskoisikaan.

G. Bragging Brittany "Manta" 

G. Beaming Bette "Ansa" 

G. Bewitched Belinda "Bertta" 

Suurempi saksalaisemme, Myrtti, alkaa olla kasvanut jo ison tytön mittoihin. Voi olla, että Myrttikin nähdään näyttelykehissä vähän myöhemmin tänä vuonna, riippuen toki sen kehityksestä.

Khanbull's Mir-Deborah "Myrtti"

Jörö on päässyt hellusteluhommiin pariinkin otteeseen. Tällä hetkellä en anna Jöröä astutuskäyttöön ennen kuin näen millaisia näistä kasvaa sekä luonteen että terveyden suhteen, toki toivon myös rodunomaista ulkonäköä. Jörölle on odotettavissa pentuja mustan nartun kanssa Damirazin kenneliin sekä soopelin nartun kanssa Kaksikokoisten kenneliin. Kaksikokoisten kenneliin on mahdollisesti tulossa myös toinen pentue jossa Jörö on isänä, mutta nämä pennut rekisteröidään kleinspitzeiksi.

Kerttu ja Jörö treffeillä
Manteli on käynyt kesän aikana pentunäyttelyissä mukavalla menestyksellä ja seuraavaksi odotellaan turkinvaihtoa. Todennäköisesti loppuvuonna ei Mantelia näyttelyissä ei nähdä. Muunkin lauman osalta aika hiljaista näyttelyrintamalla, tytöillä ei ole turkkeja ja Jöröllä on riittävästi sertejä kasassa. Sijoitustyttö Siri kävi Kemin näyttelyssä ja sai ERIn huonosta käytöksestä huolimatta, mutta sekin saa nyt jäädä rauhassa potemaan murrosikää ja kasvattelemaan turkkia. A-pentueen tytöt menevät loppukuusta terveystarkkeihin ja sitten voikin alkaa tekemään alustavasti seuraavia pentusuunnitelmia.

G. Amazing Amelia "Siri" ja Tuittu "Manteli" 

G. Awesome Avianna "Aava" 

Ciasman Kultakutri "Muru" ja Jarlein Eka Vekara "Jörö" 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meillä on pentuja!

Terveydestä + pentusuunnitelmia

Ihania pikkuisia!