Siirry pääsisältöön

Pentusuunnitelmia

 Pentu haaveissa?

Meille syntyy vuosittain lukumäärällisesti vähän pentuja ja vain harkituista yhdistelmistä. Jos olet kiinnostunut kasvattamistani pennuista, ole yhteydessä sähköpostitse, jossa kerrot millaiset puitteet ja elinympäristö sinulla on pennulle tarjota. Mikään viesti ei ole lupaus pennun kaupasta, vaan pennun hankkiminen meiltä vaatii aina tapaamisen ja keskustelun ihan paikan päällä ja senkin jälkeen toivon että asiaa vielä harkitaan. Koira voi elää jopa 15-vuotta ja siihen täytyy olla valmis sitoutumaan pentua hankkiessa.


Suunnitelmissa;


⭐ Mittelipentuja!

Ciasman Sata Salamaa & Gwendorian Deadshot Devin tai Tassukankareen Velmu.

Sanni astutetaan seuraavaan juoksuun, jonka alkamista odotetaan piakkoin. Urosvalinta riippuu täysin juoksun ajankohdasta. 

Sanni: silmät terveet, polvet 0/0, lonkat C/B, kyynärät 0/0. Näyttelyistä ERI. 

Devi: silmät terveet, polvet 0/0, lonkat B/B, kyynärät 0/0. Näyttelyistä ERI.

Sanni ja Devi koiranetissä!

Pepe: silmät terveet, polvet 0/0, lonkat A/A, kyynärät 0/0. Näyttelyistä EH.

Sanni & Pepe koiranetissä!


Gwendorian Dramatic Drucilla & Tassukankareen Velmu

Rullan juoksu on alkanut, astutus arviolta juhannuksen aikoihin.

Rulla: silmät terveet, polvet 0/0, lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä LTV0, VA0. Näyttelyistä SERT. 

Pepe: silmät terveet, polvet 0/0, lonkat A/A, kyynärät 0/0. Näyttelyistä EH.

Rulla ja Pepe koiranetissä!


⭐ Saksanpaimenkoiran pentuja!

Khanbull's Mir-Deborah & näyttelylinjainen uros

Myrtti astutetaan seuraavaan juoksuun.


Syntynyt pentuja!


⭐ Mittelipentuja!

Tuittu & FI MVA JV-17 Bobbydollar

Manteli synnytti lauantaina 18.6. kermanvärisen tytön ja kermasoopelin pojan. Poika etsii vielä kotia. Pentu luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä, se rekisteröidään ja tunnistusmerkitään Kennelliiton sääntöjen mukaisesti.

Manteli: silmät lievä distichiasis (yksi hento ripsi), polvet 0/0, lonkat A/A, kyynärät 0/0. Näyttelyistä SERT.

Bobby: silmät terveet, polvet 0/0, lonkat A/A, kyynärät 1/1. Näyttelyistä Suomen muotovalio ja Juniorivoittaja -17.

Manteli ja Bobby koiranetissä!


***

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveydestä + pentusuunnitelmia

 Koirankasvatus ei ole helppoa. Sitä yrittää aina välttää riskejä, jotta saisi aikaiseksi terveitä koiria joista on paljon iloa perheilleen. Tunnen että on minun vastuullani tehdä järkeviä valintoja ja yrittää parhaani, mutta aina sekään ei riitä. Sannin ensimmäisestä pentueesta jätin kotiin nartun ja sijoitin uroksen. Pentueen vanhemmat ovat kumpikin laajasti terveystutkittuja ja mukavia koiria, pennutkin ovat kaikin puolin ihania. Kuitenkin nyt kun sekä Malva että Jymy ovat käyneet virallisissa terveystutkimuksissa, ei niiden terveys ole niin hyvää kuin olisin toivonut. Molemmat muuten terveitä, mutta lonkat Malvalla D/C ja Jymyllä D/D, eli kummallakin huonommat lonkat kuin vanhemmillaan. Mitteleiden lonkkia kuvataan nykyään koko ajan aktiivisemmin, mutta tilastoitua tietoa ei ole vielä tarpeeksi, joten peritymistä on mahdotonta ennustaa vaikka kuinka yrittäisi tehdä taustatyön mahdollisimman hyvin. Vaikka D-lonkkaista koiraa saakin käyttää jalostukseen yhdistämällä sen A-lonkkaiseen

Meillä on pentuja!

 Sanni (Ciasman Sata Salamaa) sai toissaperjantaina ihanan pentueen Jalon (Jopas On Tahroja Paperilla) kanssa. Molemmat vanhemmat on laajasti terveystutkitut ja mainioita perhekoiria. Koronatilanteen vuoksi Sanni ei ole ollenkaan päässyt vielä näyttelyihin, mutta pentueen isä on saanut näyttelystä ERIn.  Pentuja syntyi yhteensä kuusi, valitettavasti yksi nartuista syntyi kuolleena. Onneksi meillä kasvaa kuitenkin viisi reipasta ja tiitterää mittelin alkua. Kaikki ovat väriltään kirjavia.  Pentue ei tule minun kennelnimelleni, vaan on yhteistyöpentue Ciasman kennelin kanssa. Minulle jää pentueesta kotiin ainakin narttupentu, mutta mahdollisesti yksi kirjava uros etsii vielä sijoituskotia Oulusta.  Muista vapaista pennuista voi tiedustella Nurmen Miialta, Ciasman kennelistä. Uros Uros, etsii sijoituskotia Narttu Narttu  Narttu, jää kotiin Lisää kuvia pennuista löytyy Instagramista @hulmulandia sekä Facebookista Gwendorian Mittelspitzit .  Yhteydenotot ensisijaisesti gwendoriankennel@gmai

Ihania pikkuisia!

 Manteli synnytti kolme pentua, yhden pojan ja kaksi tyttöä. Pentujen värit olivat suuri yllätys, kun vain mustia oli odotuksissa. Uros Narttu 1 Narttu 2 Kaikilla pennuilla on jo alustavasti koti. Seuraavat pentusuunnitelmat loppukesälle, kunhan tytöillä on juoksuja.